Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc debitare Diamantat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
355237
Out Of stock
Descriere
Disc debitare PFERD diamantat, 125x1,4
Cod produs: 355237
Descriere produs:
-diametru 125mm
-grosime-1,4mm
-prindere 20,0mm
Avem o gama diversificata de dimensiuni si modele.
Discurile abrazive cu diamant depus galvanic, destinate operatiei de debitare, au o capacitate de aschiere deosebita. Depunerea de diamant pe un disc-suport din otel este realizata intr-un singur strat. Un strat de liant metalic, produs pe cale galvanica, incorporeaza granulele abrazive in mod sigur.
Intre granulele abrazive ramane un spatiu mare pentru spanul desprins din materialul prelucrat,  ceea ce confera sculelor o foarte mare capacitate de aschiere.
La utilizarea granulatiilor grosiere ale diamantului (de exemplu D  427), aceste scule se potrivesc excelent pentru debitarea materialelor plastice de tipul duroplastelor, armate cu fibre de sticla, FVK (GFK und CFK).
Program special
PFERD fabrica discuri abrazive cu diamant depus galvanic, destinate operatiei de debitare, chiar si coform datelor furnizate de clienti.
Sculele pot fi realizate cu strat depus continuu sau segmentat.
Depunerea de segmente de protectie laterale este posibila. Va rugam ca, la comanda d-vs, sa indicati complet dimensiunile si granulatiile sculelor pe care le doriti.
Recomandare aplicatie:
Pentru debitarea sticlei sau ceramicii sunt folosite granulatii mai fine ale diamantului, de exemplu D  126 sau D  181.
In cazul utilizarii granulatiilor grosiere ale diamantului (de exemplu D 427), aceste scule se potrivesc excelent pentru debitarea materialelor plastice de tipul duroplastelor, armate cu  fibre de sticla, FVK (GFK und CFK).

Va putem livra gama complete de produse, 80% a produselor fiind pe stoc,va rugam sa ne contactati.
Calitate Germana
Technic-Trial partener oficial PFERD Rüggeberg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura