Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Carota PFERD HSS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
319086
Out Of stock
Descriere
Carota PFERD HSS
Detalii produs:
Dimensiune carota Ø14mm
Adancime maxima de taiere 34mm
Tija compatibila LSS 1,4
Detalii comanda:
Dimensiuni disponibileØ14mm-Ø152mm
Ferăstraiele cilindrice pentru găuri, din oÈ›el rapid de mare randament HSS-Bi-Metall, rezistent la rupere È™i stabil, sunt  utilizate la maÈ™ini de găurit staÈ›ionare È™i maÈ™ini de găurit manuale.
Avantaje
■■Adecvate pentru frezarea economică a breșelor rotunde.
■■Pot fi folosite pentru prelucrarea diferitelor materiale, cum ar fi oțeluri aliate și nealiate, oțel inoxidabil (INOX) - vă rugăm să luați în considerare recomandarea pentru utilizare - fontă, aluminiu, cupru, bronz, alamă, lemn, materiale plastice, etc.
■■Ferăstraiele cilindrice pentru găuri prezintă un pas variabil al danturii, prin aceasta sunt evitate vibrațiile în timpul frezării.
■■PFERD oferă un sortiment din cele mai uzuale ferăstraie cilindrice pentru găuri, executate din oțel rapid de mare randament HSS, în seturi pentru meșteșugari, instalatori, electricieni și montatori.
â– â– Centrarea È™i ghidarea se execută cu ajutorul burghiului de centrare din oÈ›el rapid de mare randament HSS (se livrează cu arc  de presiune pentru mai buna ejectare a materialului decupat).
Recomandări pentru utilizare
■■Burghiul de centrare se fixează în axul ferăstrăului cilindric pentru găuri și trebuie să fie proeminent cel puțin 3 mm (1/8“) peste dinți.
■■La debitarea cu ferăstrăul a metalelor trebuie să se utilizeze un ulei pentru așchiere de calitate înaltă. Uleiul pentru așchiere confera o funcționare silențioasă și prelungește durabilitatea ferăstrăului cilindric pentru găuri.
Excepții: La prelucrarea materialelor turnate, nu se va utiliza ulei pentru așchiere.
La prelucrarea aluminiului, în loc de ulei de așchiere se va utiliza petrol.
■■Ferăstraiele cilindrice pentru găuri din oțel rapid de mare randament HSS sunt adecvate pentru prelucrarea oțelului inoxidabil.
■■Pentru a se evita coroziunea, trebuie să fie îndepărtate particulele rezultate în timpul prelucrării. Se recomandă o curățare cu metode mecanice sau chimice (corodare, șlefuire, etc.).
■■Toți dinții trebuie să așchieze simultan. Trebuie să fie evitate mișcările de pendulare în timpul așchierii, astfel este prevenită ruperea dinților.
■■Trebuie să fie evitată supraîncălzirea ferăstrăului circular pentru găuri.
Va putem livra gama complete de produse, 80% a produselor fiind pe stoc,va rugam sa ne contactati.
Calitate Germana
Technic-Trial partener oficial PFERD Rüggeberg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura